Historien om ManageMyAir

ManageMyAir er en Airbnb ejendomsudlejnings service virksomhed, som har hjulpet Københavns Airbnb-værter siden December 2015 med alle aspekter i det at være vært for Airbnb gæster.

Services inkluderer nøgleudveksling, rengøring, leje af sengelinned, fuld administration etc. Vi har budt 3000 gæster velkomne i Københavners hjem, sikret os at de har fået den perfekte velkomst i et rent hjem.

Vi gør vores bedste for at Airbnb værter, som ikke har tiden til at sørge for alt selv, og giver dem ro i sindet om at deres gæster og deres hjem er sørget for. 

Vores fokus er service, pålidelighed og tillid. Vi ønsker at sikre os at alle vores kunder får gode bedømmelser fra deres gæster gang på gang. Det gør vi ved at have et veluddannet team, som kommer fra rejse- og hotelbranchen og virkelig forstår de specielle behov som Airbnb gæster og værter har.

Grundlægger af ManageMyAir, Cheryl Barnes har 15 års erfaring indenfor turisme, hospitality og ejendomsservices. 

Hun har boet 12 år i de franske alper og serviceret sommerhuse for privat ejere. Hun elsker også at rejse og ønsker at give andre muligheden for at rejse mere, ved at hjælpe dem med at tjene ekstra penge på deres hjem mens de er væk. 

Vores team på 8+ medarbejder er stolte af at kunne finde løsninger med kort varsel, for både værter og gæster som har brug for hjælp.
Vi ser frem til at hjælpe dig!