Tips til førstegangsværter på Airbnb

Her er nogle hurtige tips til nye værter og værter, der ønsker at forbedre deres bookinger;
Tag smukke billeder!
Potentielle gæster gennemgår mange boligannoncer, så sørg for, at de lægger mærke til din bolig ved at tage lyse billeder, der viser de vigtigste områder.

Ryd op!
Når du tager billeder til din boligannonce, og når du har gæster, skal du gemme unødvendige ting i en opbevaringsboks, så de ikke er i vejen. Det er rart at have nogle personlige detaljer, men tilstræb så vidt muligt rene overflader.

Rengør, rengør, rengør!
Når gæsterne ønsker at booke en bolig, er renlighed deres førsteprioritet. Du kan have et smukt indrettet og fantastisk beliggende rum, men hvis gæsterne ser et beskidt køkken og badeværelse, vil det give dårlige anmeldelser, hvilket betyder færre bookinger! Du kan bestille rengøring hos os her

Skriv oplevelser, ikke kun fakta!
De gennemsnitlige potentielle Airbnb-gæster, når de kigger gennem opslag, er mere tilbøjelige til at booke dit sted, hvis du kan beskrive, hvordan din lejlighed kan give gæsterne den bedste oplevelse – for eksempel: i stedet for “solrig balkon” kan du sige “solrig balkon, hvor du kan nyde morgenmad købt i de mange lokale delikatessebutikker i området” eller i stedet for “fuldt udstyret køkken” kan du sige “når du ikke spiser ude på de fantastiske caféer og restauranter i området, har du fuld brug af vores fuldt udstyrede køkken

“Prøv at sætte konkurrencedygtige priser!
Airbnb er meget konkurrencepræget i København med mange nye overnatningssteder, der bliver optaget på listen – du kan være nødt til at sætte prisen lavere end du gerne vil have i de første par bookinger, indtil du får anmeldelser. Flere gæster booker med Airbnb hver dag, men det ligger i hjemmesidens natur, at rejsende og værter foretrækker at booke med et anmeldt sted frem for ikke at booke. Så en lavere pris kan opmuntre dem.

Ingen falske løfter!
Vær ærlig, når du beskriver dit sted, det vil blive gengældt med gladere gæster, der er mere tilbøjelige til at give en god anmeldelse. Hvis loftsværelset har et akavet lavt loft, så sig “vores hyggelige loftsværelse føles som en kokon, og vi sover altid godt der – men loftet er lavt, så hvis du er høj, så vær ekstra forsigtig.

“Tænk som en turist!
Hvad kan turister lide at lave i København… kanalrundfart, sightseeing, caféer, teater, tivoli?? Beskriv, om din lejlighed ligger i nem adgang til de turistmæssige “ting at gøre”. Når du booker en ferie, ser du ikke kun på hotelværelset…. du ser på den nærliggende strand, seværdighederne, restauranterne- hjælp dine gæster med at forestille sig selv at holde ferie i København (mens de bor i dit dejlige hjem)

Vi håber, at dette har været nyttigt.