Her kan du læse vores nyheder og få mere indsigt i udlejnings­branchen

Kom i gang med Airbnb

Har du en lejlighed i København og rejser du ofte? Vidste du at du kan leje din lejlighed ud i København og tjene mellem 700-3.000 kr. pr. nat i gennemsnit?

Historien om ManageMyAir

ManageMyAir er en Airbnb ejendomsudlejnings service virksomhed, som har hjulpet Københavns Airbnb-værter siden December 2015 med alle aspekter i det at være vært for Airbnb gæster.

Ny Airbnb lovgivning – hvad betyder den for dig?

Airbnb er efter aftale med Skatteministeriet en platform som vil indberette dine udlejningsindtægter til SKAT. Herefter kan du leje din lejlighed ud 70 dage om året (op til 100 – dette er op til din kommune). *Herefter kan du dog stadig leje ud et enkelt værelse i din bolig.

Gå den ekstra mil

ManageMyAir hjælper ejere med at få tid til at få fem-stjernet anmeldelser. Hos ManageMyAir tager vi os godt af jeres gæster. Iværksætter og Direktør Cheryl Barnes deler hendes indsigter i hvordan man hos ManageMyAir hjælper ejere med gang på gang at få fem-stjernede anmeldelser.

Tjen penge mens du er væk

Managemyair tilbyder professionel hjælp til udlejning af dit hjem gennem Airbnb. Her er eksempler på, hvem vi har hjulpet.

Vil du have hjælp til udlejning?

Tilbringer du weekender, uger eller endnu længere i dit sommerhus eller på rejser? Managemyair specialiserer sig i at tilbyde komplet management service til at udleje dit hjem gennem Airbnb i perioder du ikke er hjemme.

Nøgleoverdragelse mens du holder ferie

Har du planlagt din sommerferie og overvejer du at leje dit hjem i København ud på Airbnb mens du er væk? Måske har du ikke fået nogen bookinger endnu, men du håber på at få det. Hvad er din løsning hvis du får bookinger efter du er taget afsted?

Slip for besværet ved udlejning

Har du hørt at du kan leje dit hjem ud via Airbnb, mens du selv er ude at rejse? Millioner af mennesker gør dette og tjener ekstra penge, mens de er på ferie.

Sommerhus i Hornbæk?

Har du et sommerhus i Hornbæk-området, som du kun bruger et par gange om året?

Har du overvejet at leje det ud, men har du ingen til at stå for vendingerne og møde gæsterne?