Tjen penge mens du er væk

Managemyair tilbyder professionel hjælp til udlejning af dit hjem gennem Airbnb. Her er eksempler på, hvem vi har hjulpet.

Hvor: Østerbro
Antal dage væk: 2-3 dage i ugen
Antal bookede dage: alle ledige har været booket
Måned: Marts og indtil nu
Sum indtjent: 32.000kr+

John arbejder i København mandag-torsdag og pendler til Göteborg til sin kæreste i weekenderne. Han har besluttet at tjene penge på sin lejlighed på Østerbro ved at leje den ud på Airbnb. Men han havde brug for hjælp til at tage imod gæsterne, aflevere nøgle, gøre lejligheden rent og klar om fredagene. Han arbejder meget og orkede ikke besværet med at skulle gøre rent for gæsterne. Han kontaktede ManageMyAir og vi hjælper ham med at organisere nøglemøderne, gøre lejligheden rent samt vasker sengetøjet. John nyder selv at kommunikere med gæsterne og styre selv sine bookinger men efterlader alt det praktiske til ManageMyAir.

Hvor: Indre by
Antal dage væk: 30
Antal bookede dage: 28
Måned: Juni
Sum indtjent: 30.000kr+

Lars og hans familie havde booket ferie til Thailand hele juni måned. Han hørte fra en ven at han kunne tjene penge ved at leje sit hjem ud gennem Airbnb, men Lars var usikker på hvordan han overhovedet skulle begynde. ManageMyAir mødtes med Lars og hjalp ham med alt. Organiserede billeder til hans opslag, hjalp ham med at skrive beskrivelsen til opslaget, anbefalede ham hvordan han skulle forberede sit hjem for gæsterne, vælge hvilken slags gæster han ville have boende (Lars ville kun have familier og forretningsfolk boende), arrangerede hans kalender og bookinger, kommunikerede med gæsterne, møder med nøgle aflevering, organiserede rengøring og skift af sengetøj, stort set gjorde vi alt. Lars og hans familie kunne slappe af på deres ferie og være rolige ved tanken om deres hjem blev passet godt på og tilmed tjene gennemsnitlig 1000kr pr. nat ved at gøre ingenting. Gæsterne var virkelig glade for at bo i Lars hjem og han har nu rigtig gode anbefalinger på sin side som vil hjælpe ham gevaldigt med bookinger til næste gang han skal ud at rejse.


ManageMyAir brænder for at hjælpe boligejere leje deres hjem ud med ro i sindet mens et professionelt firma tager sig af alt og sørger for gæster får den bedste oplevelse ved deres besøg i København.

Hvor: Indre Østerbro
Antal dage væk: 4 dage hveranden uge samt ferier
Antal bookede dage: 15
Måned: Juni/juli
Sum indtjent: 35000

Anders arbejder i sønder Jylland og har 2,5 times kørsel og hans børn bor på deltid hos deres mor. Anders har et smukt og rummeligt hjem som han elsker og nyder at vise frem og derfor nyder han også at dele den med andre. Han elsker dog også at rejse og vil rigtig gerne renovere sit hjem. Han mødtes med ManageMyAir iværksætter Cheryl, som kredsede sig ind på hvilken type gæster han kunne tænke sig skulle låne sit hjem og hvilke dage han skulle være udenbys. ManageMyAir klarede resten herfra, bl.a. besvarede booking forespørelser, optimering af prissætning samt forberede hans hjem før og efter gæsternes ophold.


Han lader blot ManageMyAir vide hvornår han er udenbys, og de klarer resten. Han kan forlade sit hjem uden at gøre noget, komme hjem til et rent hjem og oven i købet med flere penge på kontoen.

Han har planer om at bo på hotel nogle af dagene i nærheden af sit job og samtidig tjene penge på at familier og forretnings rejsende nyder København og bruger hans hjem som en bekvem base.

Hvor: Sluseholmen
Antal dage væk: 30
Antal bookede dage: 25
Måned: July
Sum indtjent: 30.000kr+

Peter havde booket sin ferie tidligt på året og efter han hørte om Airbnb tænkte han at han ville give det et forsøg. Han lavede selv opslaget og indenfor få timer havde han allerede korte 2-3 dages bookinger. Men hans problem var at han skulle rejse efter 2 dage og havde ikke nogen løsning til hvordan han skulle møde gæsterne og gøre lejligheden klar til de næste. Derfor blev han meget glad da han fandt ManageMyAirs hjemmeside og hermed fandt de en løsning indenfor 24 timer. ManageMyAir hentede Peters nøgler på hans kontor og begyndte at byde gæsterne velkomne den næste dag. Peter har fået flere bookinger mens han var i sydfrankrig og ManageMyAir har klaret det hele for ham. 

Gæsterne er meget glade for hans smukke hjem langs kanalen og Peter har tjent ekstra penge som kan hjælpe ham på vej til hans næste ferie.